Nyt liv i hjertet af smilet by
CinemaxX Udvider i Aarhus

Skrevet af: Lykke Hilfling Lehman, Marketingkoordinator, CinemaxXDato: 10.05.2012
I tillæg til planerne om at gøre området omkring det populære shopping center Bruuns Galleri til et nyt, attraktivt byrum, har CinemaxX Aarhus valgt at ekspandere med 3 nye digitale sale.

De i dag nedslidte arealer omkring Ny Banegårdsgade og Rutebilstationen i centrum af Aarhus skal frem mod 2016 omdannes til et tæt, livligt og varieret bykvarter med ny busterminal og en udvidelse af shopping centret Bruuns Galleri. Men allerede i år udvider byens biograf med 3 nye digitale sale.

Med en forøgelse på tre sale på henholdsvis 83, 128 og 143 pladser, bliver CinemaxX Aarhus med sine 2.381 sæder, Danmarks næststørste biograf, og byens borgere kan glæde sig over en lokal biograf med et repertoire, der er en storby værdig:

”Med 11 sale kan vi fremover tilbyde et endnu bredere sortiment af film, samt sikre at filmene går længere tid i biografen – både til fordel for de unge, der kommer til premieren og det voksne publikum, som lige skal finde plads i kalenderen til en biograftur.” udtaler direktør i CinemaxX, Kim Brochdorf ”Med vor høje standart indenfor teknik, komfort, service samt filmudbud er vi med til at styrke Aarhus som moderne metropol og skabe ny dynamik og nyt liv - og det er vi faktisk ret stolte af”.

I Bruuns Galleri ser man frem til udvidelsen:

”Udvidelsen af biografen styrker i høj grad den vækstbølge centeret er inde i, og som kulminerer med udvidelsen af hele Bruuns Galleri med ca. 35 nye butikker ultimo 2015” Udtaler Center Manager Claus Brændgaard, og fortsætter ”Dette er et godt eksempel på, hvordan to virksomheder med individuelle visioner, men fælles fodslag, kan drage fordel af hinanden og udvikle sig til kollektiv fordel.”

Inden de 3 nye sale står klar, vil også biografens kiosk og billetområde blive renoveret. Udstyret i de nye digitale sale bliver leveret af SONY og kan fremvise film i
digital 4K - et format med en opløsning, der er 4 gange højere end det gængse digital 2K format.

5977 siddepladser og væg-til-væg lærreder - CinemaxX's Biografer

CinemaxX installerer Digital 3D. Danmarkspremiere på 4K